Fetiţa dispărută la Sibiu a fost găsită moartă în râul Cibin

fetita moarta cibin
fetita moarta cibin

Luni dimineața, fetița care a fost dată dispărută duminică în Sibiu,  a fost găsită moartă în râul Cibin de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, poliţiştii sibieni deschizând o anchetă în acest caz.

Fetiţa de patru ani a fost găsită de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu la peste opt kilometri de locul unde se presupune că fetiţa a căzut în râul Cibin, care traversează municipiul Sibiu, printre resturile de vegetaţie.

 Corpul fetiţei de patru ani a fost preluat de medicii Serviciului de Medicină Legală, iar în urma autopsiei va fi stabilită cauza morţii.

Copila a fost dată dispărută de către bunica sa duminică, în jurul orei 17.00, iar căutările Poliţiei şi ale reprezentanţilor ISU s-au desfăşurat, de-a lungul râului Cibin, până în jurul orei 22.00, când operaţiunea a fost întreruptă, fiind reluată luni dimineaţă.

 Un sibian care locuieşte în zona râului le spusese pompierilor că un om l-a anunţat că a văzut în râu ceva care "semăna cu o păpuşă, posibil un copil".

 Se pare că micuţa locuia cu bunica, într-o baracă improvizată pe malul râului Cibin, unde îşi aşezaseră tabăra în urmă cu numai trei zile, mama fiind plecată în Italia, iar tatăl fiind căsătorit cu o altă femeie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel