EXCLUSIV  Fetiță din Dâmbovița OMORÂTĂ. Bătaie de joc: nou element care duce la cazurile Alexandra și Luiza din Caracal

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Lucrurile sunt strigătoare la cer în cazul fetiței răpite și ucise în Dâmbovița. Apare un nou element care duce la asemănarea cu răpirea Luizei și Alexandrei din Caracal.

Tatăl Adrianei a vorbit duminică seară, la ”Sinteza zilei", despre tragedie. El a spus că polițiștii, în loc să o caute pe fetiță peste tot, stăteau la om în curte.

”De trei zile stau polițiștii la mine în curte. În loc să caute prin sat, pe la toți nenorociții, au stat la mine în curte. Credeau că eu sunt criminalul. Le-am dat voie pentru că sunt nevinovat. Le-am zis să facă ce vor.”, a povestit tatăl fetiței.

”Poliţia nu a fost în stare să o caute, degeaba au atâtea echipamente. Am căutat-o noi cu lanternele", a spus o rudă a fetiței.

Așa s-a întâmplat și în cazul răpirilor din Caracal

Poliţiştii care au anchetat dispariţia Luizei le-ar fi supus pe rude la testul poligraf - pentru că ar fi avut bănuieli că membrii familiei ştiu unde se afla tânăra de 18 ani, dispărută în aprilie.

"Pe noi ne-a dus la Târgu Jiu să ne pună la detectorul de minciuni, că noi ştim de ea şi nu vrem să spunem", declara bunica Luizei. Așadar, în ambele cazuri, în loc să caute adevărații vinovați, polițiștii suspectau familia.

Apoi, în cazul Alexandrei, tatăl ei a mers la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: "Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!".

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: "Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...". La fel și în cazul fetiței din Dâmbovița... familia a căutat-o cu lanternele în loc ca oamenii legii să-și facă treaba!

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Fetița dispărută în Dâmbovița, OMORÂTĂ. Marea CONTROVERSĂ despre suspect, asemănare Caracal

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat, într-o conferinţă de presă, că există un suspect principal, un cetăţean străin, în cazul fetiţei de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită decedată duminică, pe un câmp la ieşirea din localitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel