Fetiță decedată. Maria Vasii, către Oana Zamfir: Un teatru de spectacol pentru ei!

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

O fată de 11 ani din localitatea Gura Suții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produleșt. Principalul suspect este un cetățean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit sâmbătă România. Maria Vasii, avocat, spune că „este inadmisibil ce a ajuns România”.

„Câtă vreme, din nou, un alt copil și-a pierdut viața, mă îngrijorează că în orice alt colț al țării se va repeta această situație”, a spus, luni după-amiază, Maria Vasii, avocat, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv”, moderată de Oana Zamfir.

„Nu aș vrea să mai vedem râsete pe buzele unui politician zilele acestea. Este inadmisibil ce a ajuns România: un teatru de spectacol pentru ei, pentru teoriile lor politice, pentru că doctrine nu sunt”, a mai spus Maria Vasii, adăugând: „În condițiile în care vedem cum tineri se sinucid pentru că nu au bani pentru cheltuielile de întreținere, mamele pleacă în străinătate și își abandonează copiii. Este inadmisibil așa ceva!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel