Fetiță de aproape doi ani, MOARTĂ la Orăștie. Accident CUMPLIT

Un accident cumplit a avut loc în Orăștie. O fetiță de nici doi ani a murit după ce, lăsată nesupravegheată, a fost lovită de un autoturism.

Miercuri seară, o fetiță de 1 an și 11 luni, lăsată nesupravegheată, a ieșit dintre autoturismele parcate pe o stradă din Orăștie și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar.

Micuța a fost lovită mortal de roata din spate a autoturismului, relatează ziardehunedoara.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, a transmis că în urma cercetărilor, echipajul rutier din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Orăştie.

„O minoră în vârstă de 1 an și 11 luni, din municipiul Orăștie, lăsată nesupravegheată, a ieșit dintre autoturismele parcate pe partea dreaptă, având în vedere direcția de mers a autoturismului și s-a lovit de aripa (roata) dreapta spate a autoturismului.

După producerea accidentului conducătorul autoturismului, a transportat victima la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, cu toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, minora a decedat.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În acest caz a fost întocmit dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel