Fetiță de 3 ani, găsită moartă într-o cameră fără pat, lumini sau perdele. Mama este acuzată de crimă

Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels

O fetiță de 3 ani a fost găsită moartă de medicii de pe ambulanță, iar mama sa este acum acuzată de crimă.

O fetiță din Marea Britanie a fost găsită moartă pe podeaua unei camere întunecate, acoperită de vânătăi, au fost informați judecătorii unui caz de omucidere. Potrivit The Sun, Kaylee-Jayde Priest, în vârstă de 3 ani, a fost descoperită moartă lângă „o saltea murdară”, într-un dormitor fără mochetă, perdele sau becuri, în Kingshurst, vara trecută.

Copilul a fost declarat „mort de ceva vreme” când ambulanța a sosit la locul faptei, în data de 9 august 2020. Mama sa, Nicola Priest, este judecată pentru crimă, acuză pe care acesta o neagă. Judecătorii au fost informați că tânăra de 22 de ani a fost găsită în pat într-o stare vizibil rea, strigând: „Nu cred că este în viață”. Partenerul său, Callum Refern, este la rândul lui acuzat de crimă.

Ce spune medicul de pe ambulanță

Medicul de pe ambulanță Caitlin Harper a spus că ea și colegul său au sosit la proprietate în jurul orei 11:17 dimineața. Depunând mărturie, femeia a spus: „Era supărată și plângea. Țipa «Nu știu dacă este în viață». Micuța fată era pe podea, lângă pat. Nu a fost nevoie de resuscitare. Era evident că murise de ceva timp”.

Echipajul medical a folosit defibrilarea pentru a detecta semne de viață ale copilului, însă Harper a povestit că a găsit cheaguri de sânge pe partea dreaptă a toracelui său. Pe lângă acest lucru, pe partea stângă au fost descoperite „vânătăi” și „o urmă roșie de lovire” pe piept. Tânăra mamă nu a explicat de unde au provenit aceste semne.

Fetița căzuse de pe masă

„Mama copilului mi-a zis acum două săptămâni că fetița căzuse de pe o masă de joacă. Aceasta s-a lovit la cap, dar nu ar fi existat răni. Am întrebat-o dacă a vomitat după și mi-a zis că da. Mi-a mai spus că în noaptea de dinaintea morții i-a fost rău. A avut un apetit scăzut de mâncare”, a mai spus medicul de pe ambulanță.

Acum, cei doi sunt acuzați de cauzarea și permiterea morții unui copil, dar și brutalitate împotriva unui copil, între 12 iunie și 3 august 2020. Cuplul neagă acuzațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel