Fetiță de 10 ani, RĂPITĂ din fața unui magazin de un bărbat de 70 de ani. Explicația halucinantă a individului: "Eu pe fata asta o consider o parașută"

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un bărbat de 70 de ani, din Bârlad, a răpit o fetiță de 10 ani din fața unui magazin. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, în timp ce mama copilei făcea cumpărături.

Un bărbat de 70 de ani din Bârlad a fost condamnat la închisoare după ce a răpit o fetiță de 10 ani. Copila a mers cu mama ei la Grădina Publică a municipiului Bârlad în 22 august 2020. Ulterior, cele două au mers la un magazin alimentar din zona, iar copilul și-a așteptat mama afară. Bărbatul a abordat-o când a ieșit din magazin, întrebând-o dacă este cerșetoare și ce vârstă are.

Deși copila i-a spus că are 10 ani, bărbatul i-a cerut să îl însoțească la cabană lui. Micuța a refuzat, iar acesta a luat-o cu forța. Potrivit anchetatorilor, minoră nu ar fi țipat sau cerut ajutorul deoarece i-a fost frică că bărbatul o să scoată o armă, acesta spunându-i că a fost polițist, scrie BZI.ro. Din fericire totul s-a terminat cu bine. fetița l-a văzut trecând pe unghiul său și i-a făcut cu mâna, iar bărbatul a lăsat-o să plece, fiindu-i teamă că va fi prins. 

 

Explicația halucinantă a răpitorului

Inițial, agresorul a spus că a vrut să o salveze de niște răpitori, dar apoi a declarat că a crezut că este prostituată.

"La cabană mea, de-a lungul timpului, au fost mai multe fete cu diferite vârste, cuprinse între 18 și 22 de ani. Cu acele fete mă întâlneam des, veneau la mine și le făceam cafele. Am întreținut relații sexuale la cabană cu fete pe care le chem doar eu, la cererea mea. Eu pe față asta o consider o parașuta, care a fost băgată la înaintare de niște pești!", a susținut Ioan Cărăuș în față oamenilor legii, conform sursei citate.

Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru lipsire de libertate si a fost obligat să îi achite victimei daune morale de 30.000 de lei. Ulterior, el a contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iași. Apelul a fost respins, iar magistrații ieșeni l-au condamnat pe Ioan Cărăuș prin sentință definitivă joi, 18 martie,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel