Fetiță cu tălpile goale în zăpadă. Polițist local, MARCAT. Cum a intervenit

foto: alba24.ro
foto: alba24.ro

Polițistul local din municipiul Alba Iulia, voluntar al Crucii Roșii, Sergiu Budeanu, a fost impresionat de o fetiță de opt ani din satul Valea Mănăstirii. 

Imaginea care l-a afectat pe Sergiu a fost aceea când în fața sa a apărut fetița, cu tălpile goale pășind prin zăpadă, și i-a spus că în ziua respectivă a mâncat doar un colț de pâine și o cană cu lapte, scrie alba24.ro

Cei doi s-au împrietenit și Sergiu a aflat că micuța merge trei kilometri pe jos, până la o cunoștință care are un calculator de pe care poate participa la școala online. Impresionat de viața fetiței, Sergiu nu a mai stat pe gânduri și s-a hotărât să o ajute. Prima dată i-a cumpărat micuței un laptop pentru a putea participa la orele online și a-și face temele.

Apoi, alături de colegii de la Poliția Locală Alba Iulia a strâns haine, încălțăminte, jucării și bani pentru a i le duce fetiței. Mai mult de atât, voluntarii Crucii Roșii au donat materiale sanitare și au asigurat transportul bunurilor până la poarta familiei fetiței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel