Fetiță agresată la o școală de top din București. Detalii îngrozitoare: Copila de 9 ani se îmbrăca provocator

fetiță
fetiță

Avocatul Laurențiu Gorun a prezentat cazul unei fetițe care ar fi fost agresată sexual de profesorul de sport la școala Spectrum din București.

”Este povestea unei fetite pe care parintii s-au chinuit si inca se chinuie sa o tina la cele mai bune scoli si care din pacate a suferit cele mai urate experiente in cadrul uneia dintre cele mai laudate scoli din Bucuresti.

Apelez la dumneavoastra in speranta ca ne veti acorda suportul pentru a scoate la lumina unul din cazurile care au ajuns la noi de la scolile conduse de Fundatia Lumina.

Intorcandu-ne la caz, o sa va descriu mai jos istoricul faptelor si unde am ajuns pana acum.

In data de 23.03.2018, minora in varsta de 9 ani, S., a mers la ora de sport, in cadrul scolii Turcesti Spectrum condusa tot de Fundatia Lumina.

La ora respectiva, S. a acuzat ceva dureri de picior, ocazie cu care profesorul A. i-a recomandat sa stea pe bancuta, ulterior el a mers sa ii maseze piciorul.

Dupa ora de sport, profesorul a intrebat fetitele din clasa daca nu vor sa le dea prajituri, evident copii au spus da. Profesorul a intrebat-o pe S. daca nu vrea sa il insoteasca in depozitul de rechizite al scolii, din capatul unui hol (depozitul fiind una din putinele incaperi fara supraveghere video si cu acces limitat sub cheie), S. acceptand invitatia de a merge sa ia chec din depozit impreuna cu profesorul, pentru colegele ei.

Dupa ce au ajuns in depozitul de rechizite, profesorul a inceput sa o mangaie pe S. pe picioare si in zona intima, i-a dat pantalonii jos si a atins-o in zona respectiva, spunandu-i ca este foarte frumoasa. Dupa aceste evenimente S. s-a retras si profesorul i-a cerut sa il atinga in zona intima masculina, avand o erectie si tinand mana S. in acea zona. Cand minorul a tras mana si a spus ca vrea sa mearga la colegele ei profesorul a luat un pachet de biscuiti si i l-a dat S. (intrucat in depozit nu exista chec, dupa cum spune el), aceasta fugind catre colegele ei, aparand pe camere cum iese din depozit in graba, cu mana in partea de jos si cu un pachet de biscuiti in cealalta mana.

Dupa acest episod, S. i-a fost teama sa spuna parintilor celor intamplate insa le-a povestit colegelor, iar acestea au facut timp de cateva zile un zid in fata S. pentru a se ascunde dupa ele de cate ori aparea in curte profesorul A. Una dintre invatatoare a vazut in curte una din scenele de ascundere a S., ocazie cu care a intrebat-o  ce se intampla iar cand aceasta i-a spus, invatatoarea s-a dus la conducerea scolii, care a refuzat sa anunte parintii. In ziua urmatoare invatatoarea a insistat sa informeze parintii, insa conducerea scolii a ales sa o trimita pe S. la psihologul Scolii, fara a solicita in prealabil acceptul parintilor. Ulterior consultului psihologic, nici in ziua urmatoare parintii nu au fost informati de catre scoala, insa invatatoarea fiind mustrata de ganduri probabil a trimis un mesaj mamei S. in care a invitat-o la scoala sa ii povesteasca cele intamplate.

Din acest moment a inceput o intreaga lupta cu Lumina/ Spectrum de a salva evidentele si probele care sustineau cele intamplate, scoala incercand sa amane intalnirile.

Acuzații de mușamalizare

Dupa o intalnire si incercari de musamalizare ale reprezentantului scolii (pe care le avem inregistrate), mama S. a chemat politia, care din nou a fost intoarsa de catre portarul scolii, si in cele din urma dupa apelurile la 112, mama S. a reusit sa aduca Politia in scoala si au reusit sa scoata inregistrarile video (care s-ar fi supra-scris in 12 ore si ar fi fost sterse). Dupa ce au observat inregistrarile, agentii de politie l-au retinut pe domnul profesor A.

Din pacate, cei de la fundatia Lumina sunt extrem de bine infiltrati in toate domeniile si uimitor, pana nu am fost angajati noi, in niciun moment Parchetul si/sau Politia nu au facut nicio cercetare, pentru ca evident, vinovati se fac si scoala si reprezentantii scolii in paza careia se afla copilul.

Tot la fel de uimitor este si faptul ca in ultimele 3 luni, profesorul A. se bucura de arestul la domiciliu, desi este cercetat pentru o fapta extrem de grava si prezinta un real risc pentru siguranta populatiei.

Am ramas stupefiati si o sa va dam sa vedeti apararile colegului nostru care il apara pe domnul profesor A., inculpat pentru faptele de Agresiune Sexuala Art 219 CP, care spune ca cele intamplate sunt: 1. Din Vina copilei (9 ani) pentru ca se imbraca provocator si provine dintr-o familie destramata, 2. Ei ii place de domnul profesor, 3. Cealalta fetita pentru care parintii au facut plangere penala si-a retras plangerea (dupa ce a fost musamalizat cazul de catre conducerea scolii).

Cred ca este important de mentionat faptul ca atat S. cat si fratele ei mai mare, in anul scolar anterior a invatat la "International School of Bucharest (ISB)", tot din cadrul fundatiei Lumina. Ceea ce este frapant este descoperirea noastra de luna aceasta, si anume faptul ca profesorul A., in acelasi an, a cerut si s-a transferat de la acceasi scoala ISB, odata cu transferul S., fapt ce ne-a pus sa ne intrebam daca nu cumva el o urmarea sau de ce s-a transferat tot la grupa ei de varsta, daca nu e o coincidenta mutarea odata cu S.

Suplimentar va putem confirma faptul ca la ultimul termen, masura arestului la domiciliu a fost mentinut pentru inculpat, acesta a dat declaratii si a solicitat ascultarea martorilor (colegii din cadrul Scolii Spectrum care evident sunt influentati de catre conducerea fundatiei Lumina- conducere ce il viziteaza zilnic pe profesor acasa, pentru a ii pregati apararea)”, a povestit avocatul.

Redactorii DC News au încercat să aibă un dialog cu reprezentanții școlii respective, dar nici până acum nu au primit răspuns.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Elevă - profesor, caz controversat la cea mai tare școală privată din București. Avertismentul avocaților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel