EXCLUSIV  Festivitățile de 1 Decembrie dintr-un alt unghi. Ce nu s-a văzut la TV / VIDEO

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Am filmat parada de 1 Decembrie din perspectiva unui simplu spectator.

Deși lucrez în presă, anul acesta am dorit să prezint festivitățile de 1 Decembrie dintr-un alt unghi. Astfel, m-am strecurat în mulțimea adunată pe bulevardul Kiseleff din București și am filmat din unghiul unui simplu spectator la parada de Ziua Națională.

După cum se vede și în videoclipul realizat, cele mai bune locuri le-au avut copiii care erau destul de mici pentru a mai fi ținuți pe umeri de părinți, dar și cei care s-au trezit cât mai de dimineață pentru a avea o priveliște cât mai puțin obstrucționată. Unul dintre cei din primul rând, un bărbat mai în vârstă, s-a supărat când a trebuit să lase o puștoaică de 1,2 m înălțime în fața sa.

Multă, multă lume

Nu mă așteptam la asemenea aglomerație și, în timp ce pentru mine a fost o surpriză plăcută, alții nu au apreciat înghesuiala. Mai multe persoane își rugau copiii să stea cât mai distanțați din motive epidemiologice, însă acest lucru este greu de realizat când ești umăr la umăr în spatele gardului de protecție.

Să fii spectator în mulțimea de 25.000 de oameni vine și cu un avantaj: auzi lucruri trăsnite spuse de copii. Vă invit să urmăriți reportajul pentru a vă amuza de replicile unui pici de numai câțiva anișori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel