Urmărește emisiunea live



Festivalul SummerWell, în 11 şi 12 august, pe Domeniul Ştirbey

Festivalul SummerWell revine în 2012 pe 11 şi 12 august la Domeniul Ştirbey din Buftea, păstrând structura festivalului de anul trecut: 10 trupe care vor cânta timp de 2 zile pe scena principală, într-un spaţiu destinat celor ce împărtăşesc aceleaşi pasiuni, informează Mediafax.

Ca și în anii trecuți, anul acesta, concursul “I’m with the BAND” oferă şansa clienţilor Orange de a fi alături de trupa preferată, în backstage şi pe tot parcursul concertului.

Pe 11 august, vor concerta trupele Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang şi Citizens. Festivalul va continua pe 12 august cu The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter. Porţile se vor deschide la ora 15 în fiecare zi a festivalului.

Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, Summer Well revine cu noi zone de entertainment, precum şi cu extinderea zonelor de food şi de relaxare. În plus, Orange pregătește pentru festival programe care să adauge un plus de distracţie pentru cei care doresc şi mai mult decât muzică live.

Abonamentele se pot achiziționa de la orice Orange shop, iar prețul unui abonament valabil pentru cele două zile de festival este de 129 RON.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel