Festivalul Internațional de Circ de la București: Ultimul spectacol cu animalele-artiste la Circul Globus

Magia circului cuprinde Bucurestiul in perioada 16 – 19 februarie 2017, cand 100 dintre cei mai importanti artisti de circ din tara si din strainatate, precum si 50 de animale vor face senzatie in randul tuturor iubitorilor de spectacole de circ de buna calitate. 

Programul celor patru zile din cadrul Festivalului International de Circ de la Bucuresti va aduce in fata publicului bucurestean dresuri de animale, acrobatii, magicieni, jonglerii, costume stralucitoare, adrenalina si amuzament, numere spectaculoase de zbor si dans - ingredientele aduse in competitie de cei care se vor lupta pentru un trofeu in cadrul acestui Festival.  

Evenimentul, sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, va oferi sansa iubitorilor artei circului sa vada pentru ultima oara animalele – artiste evoluand intr-un spectacol la Circ & Variete Globus. 

Printre atractiile Festivalului se vor numara, cu siguranta, dresurile de elefanti, foci, cai, camile, ponei, tigri, catei si papagali. 

Reprezentatiile din cadrul Festivalului vor avea loc in sala de spectacol a Circ & Variete Globus din Aleea Circului nr.15.00 in zilele de joi si vineri, 16-17 februarie, de la ora 19.00 precum si sambata, 18 februarie, de la ora 11.00 si ora 19.00. 

Dupa 3 zile de emotii, in data de 19 februarie 2017, de la ora 18.00, Juriul de Specialitate va anunta marii castigatori, in cadrul unui grandios spectacol de gala.

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel