Festivalul Cerbul de Aur, ediţia 2021. TVR a aprobat organizarea

Cerbul de Aur de la Brașov
Cerbul de Aur de la Brașov

Consiliul de Administrație al TVR a aprobat organizarea Festivalului Cerbul de Aur - ediţia 2021.

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internațional Cerbul de Aur în 2021, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul viitor, cu respectarea eventualelor restricții ce vor fi în vigoare în contextul pandemiei COVID-19.

Încep pregătirile organizatorice



”Reprezentanţii SRTv vor demara discuţii de intenţie şi vor avea întâlniri cu potențialii parteneri, pentru organizarea festivalului în cele mai bune condiții, ținând cont de faptul că este vorba despre o  ediție aniversară, cea de-a XX-a. 

Cerbul de Aur - cel mai mare festival-concurs internaţional de muzică din România, dar şi din această zonă a Europei  - este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele şi transmisiunile live produse exclusiv de televiziunea publică cu acest prilej adunând un număr mare de spectatori şi telespectatori.

Ediţia 2021 a Festivalului Internațional Cerbul de Aur este una aniversară, având potenţialul de a consolida acest brand de televiziune şi de a-i confirma valoarea şi longevitatea”, se arată într-un comunicat de presă.

Se caută soluții pentru organizare 



“După un an dificil, sper că apariția vaccinului anti-Covid și măsurile de prevenție vor putea face posibilă organizarea Cerbului de Aur 2021. Şi mai sper că, alături de Consiliul Județean și Consiliul Local, dar şi cu ceilalți parteneri tradiționali, să putem organiza din nou Cerbul de Aur, acest eveniment important pentru Brașov și România. În ciuda declarațiilor recente care au circulat în spaţiul public, sunt convinsă că vom găsi soluții constructive pentru ca acest eveniment să poată fi produs din nou pe scena din Piaţa Sfatului, aşa cum o cere tradiţia.“, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General al SRTv.

Ca urmare a restricţiilor generate de pandemia de coronavirus, Televiziunea Română a anulat organizarea ediției din anul 2020 a Festivalului. Pentru menținerea continuității brandului și pentru satisfacerea interesului publicului față de acest eveniment unic, a fost realizat şi difuzat programul special « Cerbul de Aur #Generaţii », care s-a bucurat de succes în rândul publicului din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel