Festival nautic la Techirghiol

Ediţia a treia a Festivalului Naţional al Sporturilor Nautice şi pe Plajă va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie, la baza nautică din Techirghiol, în organizarea Clubului Nautic Român, în colaborare cu Primăria Techirghiol şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Constanţa.

Evenimentul, inclus în calendarul competiţional anual al Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi (FRSPT), promovează un stil de viaţă sănătos şi sporturile nautice, socializarea, consolidarea lucrului în echipă, voluntariatul, incluziunea socială a copiilor şi tinerilor cu deficienţă de intelect (asistaţi în Complexul de servicii sociale Sparta Rotterdam) şi crearea unei culturi a sportului de masă.

Vor fi organizate concursuri la yachting, windsurfing, kiteboarding, stand up paddle, kaiac, jocuri marinăreşti, volei pe plajă şi badminton, unele dintre concursuri fiind organizate sub forma de ştafete sau trasee utilitar aplicative şi vor fi susţinute ateliere pentru popularizarea unor programe de fitness şi mişcare precum zumba şi yoga.

Festivitatea de deschidere a celei de-a III-a ediţii a Festivalului Naţional al Sporturilor Nautice şi pe Plajă va fi urmată de o petrecere în jurul unui foc de tabără, la care sunt aşteptaţi toţi participanţii, arbitrii, voluntarii, susţinătorii şi partenerii. Organizatorii se aşteaptă la o participare a peste 300 de concurenţi. Pentru fiecare dintre disciplinele competiţionale vor fi organizate categoriile amatori şi profesionişti, pe criterii de gen şi vârstă.

Pe tot parcursul festivalului, instructori specializaţi în sporturile nautice, vor organiza cursuri de iniţiere, gratuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel