Fenomenul de BULLYING ia amploare. Campanie a Organizației Salvați Copiii

O campanie pentru combaterea fenomenului de bullying în rândul copiilor a fost organizată în contextul competiţiei naţionale „Fără ură, cu toleranţă”, iniţiată de Organizaţia Salvaţi Copiii. 
 
 
Copii şi părinţi au participat marţi la o serie de discuţii având ca temă combaterea fenomenului de bullying. Acţiunea a avut loc în cadrul evenimentului „Artiştii şi copiii - Mesaje pentru o lume fără ură şi prejudecăţi”, organizat în contextul competiţiei naţionale „Fără ură, cu toleranţă”, iniţiată de Organizaţia Salvaţi Copiii. 

Connect-R şi Kamara, precum şi artistul plastic Zoltan Lorencz le-au împărtăşit micuţilor experienţe şi provocări cu care s-au confruntat în copilărie sau ca adulţi din cauza prejudecăţilor. 

„Ne dorim ca mesajele artiştilor să ajungă în sufletele copiilor, care îi iubesc foarte mult pe ei ca artişti, pentru a fi receptivi la semnalele lansate, cum să ne purtăm, cu toleranţă, să nu discriminăm, să nu îi urâm pe cei care sunt altfel, minoritari, care ies din tiparele de zi cu zi”, a afirmat Luiza Cristea, profesor coordonator al evenimentului, citată de Agerpres. 

Cu această ocazie, la a fost deschisă şi o expoziţie de desene tematice ale copiilor de la Şcoala Metropolitană ARC, partener în cadrul proiectului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel