Femeile din PSD, hărțuite la ieșirea din ședință: Analfabetelor. Câte kile de machiaj aveți?

Femeile care au fost la Școala de Vară a OFSD au fost hărțuite de către protestatari, la ieșirea din ședință. 

Un protestatar a alergat după femeile din PSD, care au ieșit de la Școala de Vară a OFSD, vizibil deranjat că erau aranjate, machiate și că râdeau. Protestatarul a fost vizibil supărat și pe mașinile celor din PSD. El a jignit femeile din PSD și le-a hărțuit, la ieșirea din clădirea unde a avut loc ședința. Le descris ca ”așa-zise doamne” și li se adresează cu analfabete. El chiar urmărește o doamnă pe care o întreabă dacă se simte bine că și-a dat cu kile de machiaj. 

”Uitați-vă la ele, toate ca la parada modei”

”Uitați, oameni buni, cum se suie femeile democrate în autobuz. Aici sunt banii de buget. Uitați-vă la ele, toate aranjate ca la parada modei. Sunteți mândre, așa e? Dar o carte ați citit vreuna? Ați pus mâna pe o carte? Sau v-ați dus la coafor să dați banii pe aranjamente? Ce cărți ați citit, de joc? Dacă acceptați să fiți în partidul penalilor, analfabeților, ce cărți ați citit?” le-a spus protestatarul femeilor din PSD care au plecat cu autocarul. 

”Nu mai râdeți așa, analfabetelor”

Pe drumul de întoarcere spre clădire, a întâlnit alte femei social-democrate, cărora le-a spus: ”Nu vă mai mirați că vă scuipă lumea și vă înjură, voi ne-ați adus în halul ăsta, nu mai râdeți așa, analfabetelor!”. Protestatarul revoltat a continuat: ”Uitați-vă la ele, 

”Doamnă câte kile de machiaj aveți pe dvs.?”

”Oameni care nu știu drumul la bibliotecă, decât la coafor. Au două kile de machiaj, două kile de machiaj au pe ele, uitați-vă la ele” a spus protestatarul. El a fugit către o altă femeie pe care a întrebat-o: Doamnă, câte kile de machiaj aveți pe dvs, câte kile ați folosit? Nu vă deranjează atâta machiaj și atâta vopsea, nu mai bine dădeați banii pe o carte, nu vă ajuta mai mult?”. 

”Nu v-ar fi rușine de nenorociți, că ați furat țara asta până ați prăduit-o” a spus unul dintre cei care filmează la ieșirea de la Școală de Vară a OFSD.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel