Femeie ucisă. Poliţia Capitalei: Un cetăţean străin, principal suspect

Un cetăţean străin a fost identificat ca suspect în cazul uciderii unei femei din sectorul 6 şi incendierii locuinţei acesteia, a anunţat, duminică, Poliţia Capitalei.

'În urma activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în cauza privind omorul şi incendierea din noaptea de 7/8 septembrie din sectorul 6, a fost identificat un bărbat, principal suspect în cauză. (...) Bărbatul are 32 de ani şi este cetăţean străin', se precizează într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, suspectul va fi condus pentru audieri la Poliţia Capitalei.

Poliţiştii şi procurorii au început, sâmbătă, o anchetă în cazul unei femei de 44 de ani, găsită moartă într-o locuinţă cuprinsă de incendiu, în sectorul 6 al Capitalei, victima prezentând leziuni la nivelul capului. Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost sesizat, prin apel 112, un incendiu la un imobil situat în sectorul 6.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi poliţişti ai Secţiei 21, în interiorul locuinţei fiind găsit cadavrul femeii de 44 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. În vederea stabilirii contextului în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel