Femeie, UCISĂ de fostul iubit în Suceava. Un copil de 4 ani a rămas fără mamă. Cum s-au cunoscut cei doi și care este motivul crimei

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, și-a omorât fosta concubină în vârstă de 33 de ani.

 

O nouă crimă oribilă a cutremurat ieri România. Un bărbat de 42 de ani a mers, duminică, la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis fosta concubină. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima care ar fi fost înjunghiată în zona gâtului. Se pare că motivul crimei este gelozia.

Bărbatul și-ar fi spionat fosta iubită

Bărbatul, şofer de TIR, şi-a cunoscut iubita în urmă cu un an, scrie ProTv.ro. Cei doi și-au cumpărat apartamente în acelaşi bloc, la acelaşi etaj. Totuși, la scurt timp individul ar fi devenit violent, fiind orbit de gelozie. Femeia a reușit să obțină un ordin de protecție la sfârșitul anului, valabil până în vară, dar asta nu l-a oprit. Cunoscuţii spun că suspectul montase o cameră de supraveghere pe peretele exterior al apartamentului ca să-şi spioneze fosta iubită.

Ce spun vecinii

„Îi cunoşteam, nu-mi dau seama cum s-a întâmplat, poate o greșeală. S-au mai certat, a mai fost poliţia pe aici, s-au mai certat. Nu ne-am băgat, nu ştiam mai multe. Şi dacă mă întâlneam cu ei pe afară vorbeam cu totul şi cu totul altceva, nu de relaţie sau ceva.”, a povestit un vecin.

„Mă aveam bine şi cu el, şi cu ea. S-au certat mai demult. Nu-mi vine să cred. I-am ajutat pe poliţişti. Nu ştiau ce să facă, să o spargă, săracii (ușa. n.r.). Au dat nişte telefoane. Uite, pe aici au intrat, le-am desfăcut gardul, ăla e apartamentul, a pus scara şi s-au urcat pe balcon, au spart geamul.” a povestit un alt vecin.

Tânăra de 33 de ani are un băiat de patru ani, dintr-o altă relaţie. L-a dus la bunici chiar înainte să meargă acasă în seara în care a fost omorâtă.

VEZI ȘI: Femeie, UCISĂ de fostul iubit. Avea ordin de protecție împotriva lui. Detalii cutremurătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel