Femeie răpită şi încuiată în portbagajul unei maşini în flăcări, în București

Oamenii legii au reușit să salveze o femeie încuiată în portbagajul unui autoturism în flăcări.

Poliţiştii bucureşteni au reuşit să salveze o femeie care ar fi fost forţată de partenerul său să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-ar fi dat foc.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis AGERPRES, luni dimineaţă, în jurul orei 4,40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.

"Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu. În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare", se precizează în comunicat.

În vederea acordării de îngrijiri la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical, menţionează poliţiştii.

La scurt timp, arată sursa citată, în zona unei staţii peco din apropiere a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism, spune DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel