Femeie, oprită în trafic de fostul ei soț: Am intrat în stare de șoc. Mi-a dat amendă și mi-a rupt certificatul de înmatriculare

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O femeie ar fi fost oprită în trafic chiar de fostul ei soț, de meserie polițist. Ce spune aceasta despre intențiile bărbatului și șocul pe care l-a trăit.

Într-o filmare, polițistul o sancționează pentru că nu are folii omologate, deși mașina ar fi cumpărată chiar de el cu tot cu accesoriile de pe geamuri. Femeia îl acuză pe polițist că o urmărește și o jignește.

"Mașina poliției nu doar că nu a înaintat, ba chiar mi s-a postat în fața mașinii mele, forțându-mă să frânez brusc și blocându-mi vizibilitatea. Din acea mașină au coborât 4 persoane, mai exact un jandarm și trei polițiști. Agentul T. (n.r. – unul dintre colegii fostului soț) era pregătit cu un telefon mobil pe care l-a ținut mereu îndreptat spre mine", a povestit femeia, citată de zch.ro.

"Am intrat într-o stare de șoc"

"De asemenea, știam și faptul că dețin, în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul Narcis Negurici și un alt coleg care mă filma.... M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal. Agentul N.N mi-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei și mi-a rupt certificatul de înmatriculare al mașinii eliberându-mi o dovadă de circulație pe drumurile publice pentru 15 zile, motivând faptul că nu dețin folie omologată pe geamurile din față", a mai povestit femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel