Femeie ÎNJUNGHIATĂ în propria casă, la Brașov, pentru niște cercei și un telefon

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

O femeie din Brașov, văduvă, a fost înjunghiată în propria casă de un consătean pentru niște cercei și un telefon mobil.

O femeie din comuna Jibert, judeţul Braşov, văduvă, a fost atacată noaptea, în casa în care locuiește singură, de un consătean care a vrut s-o jefuiască.

Mamă a doi copii care sunt plecaţi în Germania, în urmă cu două seri, femeia a fost atacată în casă de un bărbat de 36 de ani. Consăteanul, venit cu gândul să o jefuiască, a bătut-o cu bestialitate și a înjunghiat-o.

Nimeni nu i-a auzit strigătele, iar bărbatul de 36 de ani, ferm convins că a ucis-o a plecat din casa femeii cu niște cercei și un telefon mobil. De asemenea, a smuls camera de supraveghere a casei, a aruncat-o într-un pârâu și și-a încendiat hainele. 

În timp ce uumbla la telefonul furat, a apelat un număr la întâmplare și a avut surpriza să afle că la capătul liniei se afla chiar băiatul femeii. 

„El a apelat şi când şi-a dat seama că cineva o răspuns, a închis. Şi s-a nimerit să apeleze chiar la băiatul bătrânei”, a spus o localnică, potrivit stirileprotv.ro.

Fiul femeii de 81 de ani și-a dat seama că ceva se întâmplă și a trimis o vecină la casa din Jibert. Așa, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge. În prezent, se luptă pentru viața ei, pe patul de spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel