Femeie înjunghiată în Centrul Vechi al Capitalei. Atacatorul ar fi atacat, cu cuțitul, la întâmplare

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Un individ în vârstă de 74 de ani a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația că ar fi înjunghiat o femeie cu un cuțit pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei.

Pe data de 23 aprilie, în jurul orei 17:16, pe una din străzile din București, inculpatul a atacat o femeie în vârstă de 57 de ani cu un cuțit, provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Femeia agresată a reușit să fugă și să se adăpostească într-un magazin din apropiere, în timp ce inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească. Autoritățile l-au identificat pe inculpat la fața locului, fiind depistat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, având asupra sa un cuțit, conform informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București (PTB).

Din informațiile disponibile, nu s-a constatat nicio legătură între inculpat și victimă. Atacul a fost unul aleatoriu sau accidental.

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

"Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tentativă de omor", spune sursa citată.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare. Acestea sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel