Femeie încarcerată salvată de pompieri, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal de lângă Cluj - FOTO

O femeie a fost salvată de pompierii clujeni într-o amplă intervenţie, după ce aceasta a rămas încarcerată în urma răsturnării pe plafon a maşinii pe care o conducea, într-un canal de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului. 

'Un apel de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 13.40, prin care s-a solicitat intervenţia pompierilor ca urmare a răsturnării unui autoturism în afara părţii carosabile, ce se deplasa pe una dintre arterele nodului de acces către centura de ocolire Vâlcele-Apahida, în apropierea localităţii Gheorgheni. Două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD au fost dislocate la locul accidentului.'

'Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon în canalul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului, iar înăuntrul autovehiculului se afla încarcerată o femeie, care suferise multiple traumatisme, era în stare de conştienţă, dar confuză, şi avea capul prin între tetieră şi scaunul autovehiculului', se arată într-un comunicat transmis de ISU Cluj.

După mai multe operaţiuni, femeia a fost extrasă din maşină şi transportată la spital. 'S-a intervenit pentru stabilizarea maşinii, tăierea stâlpilor de susţinere a acesteia şi a unei părţi din plafon. Apoi s-a ridicat autoturismul cu cilindrii pneumatici pentru a asigura accesul salvatorilor la persoana rănită.

S-a procedat pentru eliberarea acesteia de priza formată între scaun şi tetieră, prin tăierea acestora, după care victima a fost extrasă cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD a acordat asistenţă medicală de urgenţă femeii de circa 40 de ani şi a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate', se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel