EXCLUSIV  Femeie în valiză la Giurgiu, CRIMĂ trasă la INDIGO în Bulgaria. Coincidență?!

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Cazul femeii ucise și găsite într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu, amintește de alte două cazuri: din Bulgaria, respectiv Cipru.

Când am auzit de descoperirea macabră de lângă DN6, respectiv că trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-o valiză incendiată, n-am putut să mă gândesc decât la ucigașul „chinezilor din geamantan”. Am uitat preț de câteva zile faptul că o româncă și fiica ei au fost tranșate și băgate în valize, în Cipru, în urmă cu aproximativ doi ani. 

Femeie găsită în valiză, în Bulgaria, luna trecută 

 

Ulterior, am văzut întâmplător o știre de pe un site bulgar: Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză, pe marginea unui râu, în vestul Bulgariei. Această descoperire a fost făcută pe 3 octombrie 2020, dar s-a aflat în spațiul public abia în urmă cu câteva zile. 

Se pare că ar fi vorba despre Antonia Ventisislavova, o femeie de 30 de ani, dispărută pe 7 ianuarie 2020. 

IPOTEZĂ. Coincidență? Poate da, poate nu. Nu pot însă, să nu mă gândesc la un criminal în serie. Până una-alta, Bulgaria e la o aruncătură de băț de noi, iar Giurgiu... De fiecare dată când mă uit pe hartă, în mintea mea, ipoteza asta prinde din ce în ce mai mult contur. Dar e doar o ipoteză a mea, până la identificarea victimei / a autorului sau la alte detalii ce vor fi făcute publice de anchetatori. 

De un singur lucru sunt sigură. Dacă aș fi fost în poziția să particip la ancheta asta, aș fi atentă și la Bulgaria. 

Și aș mai fi atentă la ceva... la modul de operare al lui Nikos Metaxas. Un fel de copycat?

Româncă și fiica ei, tranșate și băgate în valize de Nikos Metaxas

 

Nikos Metaxas a primit șapte condamnări la închisoare pe viață, după ce a recunoscut uciderea a cinci femei și două fetițe, de cetățenie străină. Printre acestea se aflau și două românce: Livia Florina Bunea, de 38 de ani și fiica ei, Elena, de 8 ani.

Fost căpitan de armată cipriot, Nikos Metaxas s-a recunoscut vinovat la 12 capete de acuzare referitoare la răpirea şi uciderea cu premeditare a şapte persoane, între septembrie 2016 şi iulie 2018.

El sigur e în închisoare. 

Cât despre o posibilă colaborare, am aflat de la jurnalistul cipriot Stelios Stylianou (tothemaonline.com) că poliția din Cipru nu a informat despre acest caz, la fel și în cazul departamentului Europol de acolo. Stelios Stylianou așteaptă să fie contactat în curând de reprezentanți ai autorităților, în urma infomațiilor solicitate.

Așa că, cel mai probabil, autoritățile din Cipru vor sta deoparte. Cel puțin, pentru moment. 

Iar la Bulgaria, rămâne de văzut dacă anchetatorii vor considera totul doar o coincidență sau nu. 

Semnalmente - victima găsită la Giurgiu 

Potrivit anchetatorilor, femeia găsită într-o valiză, lângă DN6, are vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea de 1,60 - 1,65 m și greutatea de 50-55 kilograme.

Totodată, s-a comunicat faptul că avea părul, șaten, drept, de lungime medie, urechile mici și depărtate. Un semnalment aparte îl reprezintă lipsa incisivului din dreapta-sus. 

*Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel