Femeie împuşcată din greşeală în cap de un poliţist

Mașină de poliție
Mașină de poliție

O femeie de 59 de ani, din localitatea Aluniş, judeţul Mureş, a fost împuşcată în cap, din greşeală, de unul dintre poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti.

Polițitul a tras un foc de armă, inițial, asupra unui autoturism care nu oprise la semnal. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au precizat pentru Agerpres că în data de 8 februarie, în jurul orei 19,50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic şi că acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Din acest motiv, poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, întrucât se îndrepta în direcţia respectivă. După un timp, poliţiştii din Brâncoveneşti au depistat în trafic, pe raza localităţii Aluniş, autoturismul în cauză, au încercat să îl oprească, însă şoferul nu s-a conformat nici de această dată. În aceste condiţii, un poliţist a tras cu armamentul din dotare asupra maşinii, iar un glonţ a lovit în cap o femeie care circula pe jos. Sursele susţin că poliţiştii din Brâncoveneşti au abandonat urmărirea autoturismului în cauză şi au acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând sprijin medical de specialitate.

Femeia împuşcată a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, după care a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj. Urmărirea autoturismului care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost continuată de poliţiştii rutieri din Reghin, maşina fiind oprită în localitatea Răstoliţa iar şoferul, identificat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş nu a formulat încă un punct de vedere oficial.

Citește și:  Hunedoara. Femeie agresată de fostul concubin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel