Urmărește emisiunea live


Femeie din Cluj, băgată cu FORŢA într-o ambulanţă. Explicaţia oficială

Un video revoltător a ieşit la iveală pe reţelele de socializare. O femeie din Cluj este băgată cu forţa într-o ambulanţă, fiind luată de pe stradă. 

„Femeia purta masca doar că nu corespunzător. Exact ca şi domul poliţist care fuma după colţ, adică pe barbă”, a scris un internaut. .„E vorba despre mască, mai mult de o oră au terorizat-o (pshihic) pe femeie în stradă şi apoi au chemat ambulanţa”, a comentat cineva.

„Sper că este vorba de altceva. Daca nu porţi mască, te amendează şi asta e. Cum să te ducă cu forţa şi unde?”, s-a revoltat altcineva.

„Dacă aşa a fost ridicată pentru nepurtarea măştii înseamnă că ăştia acum sunt mai răi ca naziştii şi comuniştii împreună” şi „Oricare ar fi motivul, felul in care trag un om pe jos, este deplorabil” sau „În groapă, strada Dâmboviţei cumva? Ferească Dumnezeu... Eu zic că altceva a fost acolo nu pentru nepurtarea măştii. Imposibil”, au fost alte reacţii pe Facebook. 

Explicaţia oficială

„Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, nepurtând mască de protecţie, fiind informata despre această prevedere legală. I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identităţii, însă persoana în cauză nu a oferit informaţii în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel