Femeie, crimă metrou. S-a aflat motivul. Dan Antonescu: Surse credibile

Specialistul criminolog Dan Antonescu a comentat crima care a îngrozit România.

După ce o femeie a împins o tânără de 25 de ani la stația de metrou Dristor sub roțile metroului, Dan Antonescu face o analiză și spune că cea care a comis macabrul act are probleme psihice. Dan Antonescu mai precizează că pe lângă analiza sa, i s-a mai comunicat acest aspect din surse sigure.

”95% e o problemă psihică, un deranjament major, de aici și comportamentul aberant. Problema e pierderea unei vieti, șocul pe care l-a resimțit societatea, trauma prin care a trecut prima victimă. Toate ar fi putut cumva fi prevenite dacă această femeie ar fi fost internată. 

Din ce știu e cunoscută cu probleme psihice. În primul rând comportamentul ei, dar unele surse destul de credibile vehiculează aceasta ipoteză. O să vedeți că se va confirma”, a spus Dan Antonescu la Antena 3.

Acesta a analizat și profilul victimelor, femei tinere. Specialistul susține că e posibil ca cea responsabilă de oribila crimă și de o tentativă, să fi fost o persoană părăsită de către iubit sau soț pentru o femeie mai tânără.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel