Femeie condamnată pentru că și-a înfometat, torturat și ucis menajera

Foto ilustrativ. Imagine de Karolina Grabowska de la Pexels
Foto ilustrativ. Imagine de Karolina Grabowska de la Pexels

O femeie a fost condamnată pentru că și-a înfometat, torturat și ucis menajera. Aceasta din urmă cântărea doar 24 de kilograme la momentul morții sale, în 2016. 

Gaiyathiri M., în vârstă de 40 de ani, din Singapore, a fost condamnată 30 de ani de închisoare pentru înfometarea, torturarea și uciderea menajerei sale din Myanmar, scrie BBC. Femeia, soția unui polițist, a recunoscut toate acuzațiile aduse de procurori. 

La momentul morții sale, în 2016, Piang Ngaih D., din Myanmar, cântărea doar 24 de kilograme. Judecătorul a considerat că acest caz a fost 'unul dintre cele mai grave cazuri de omucidere din culpă' din Singapore.

Gaiyathiri M. a început s-o abuzeze pe tânăra de 24 de ani în octombrie 2015, la scurt timp după ce ea sosise în Singapore pentru a munci.

De altfel, camerele de supraveghere instalate în casă au surprins o parte din abuzurile la care a fost supusă menajera, în ultima sa lună de viață. Gaiyathiri M. ar fi ars-o pe menajeră cu un fier de călcat încins și ar fi 'aruncat-o prin casă ca pe o păpușă'.

Conform Procuraturii, menajera primea la masă pâine înmuiată în apă, mâncare rece sau orez. Astfel, în doar 14 luni, ea a slăbit 15 kilograme, respectiv aproape 38% din greutatea ei corporală. 

Autopsia a arătat că menajera de 24 de ani a murit după ce creierul i-a fost lipsit de oxigen, fiind strangulată de mai multe ori. În ziua cu pricina din vara anului 2016, ea a fost atacată de mai multe ori de Gaiyathiri M. și mama ei. 

VEZI ȘI: Curtea Supremă a SUA, decizie în cazul copiilor ținuți sclavi pe plantațiile de cacao

O altă femeie, eliberată după 40 de ani în care a fost ținută în sclavie de familia unui profesor

O femeie din Brazilia, în vârstă de 46 de ani, a fost eliberată în 2020, în urma unei operațiuni a autorităților împotriva sclaviei domestice. Femeia a fost ținută în sclavie timp de patru decenii de familia unui profesor universitar. 

În primii ani de viață, aceasta a fost luată ca menajeră și obligată apoi, timp de 40 de ani, să muncească fără să fie plătită sau fără să aibă vreo zi liberă, transmitea The Guardian la finalul anului trecut.

Mai mult, la un moment, a fost obligată să se căsătorească cu o rudă în vârstă pentru... pensie. Profesorul de la Universitatea Patos de Minas a fost suspendat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel