Femeie care împinge lumea la metrou. Descoperire șoc: "S-a întâmplat și la TRAMVAI"

Update: Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul a fost prinsă de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri. Mai multe detalii AICI.

Știrea inițială:

Coman Alex, consilier programe la CIADO, a povestit că femeia care este căutată acum de Poliție, după incidentele de la metrou, i-a împins, pe modelul deja cunoscut, o rudă în stația de tramvai.

"Legat de femeia care impinge lume la metrou... Nu vreau sa panichez pe nimeni, dar cred ca ar trebui sa stiti asta:

La ora 22:00 femeia aceea era in statia de tramvai de la Obor si mi-a impins o ruda care, din fericire, nu a patit nimic pentru ca tramvaiul era departe. Cum a facut? Din trecere, prin spate. Deci nu va ganditi ca se intampla doar pe peroanele de metrou. Incercati sa fiti cat se poate de vigilenti si in caz ca o vedeti, in orice mod posibil, s-o retineti pana vine politia", a scris Coman Alex, de la CIADO, pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

O tânără a murit, marţi seara, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1.

Femeia este căutată de poliţişti, care au prezentat fotografii şi semnalmentele ei, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Oamenii legii cer sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginile surprinse de camerele de filmat de la metrou. Cei care o recunosc pe femeie sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Semnalmentele femeii sunt: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, blugi bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel