Femeie bătută în stradă de propriul fiu. Informaţii de ultimă oră

Poliţia vine cu precizări după apariţia cazului femeii bătute cu bestialitate, în plină stradă, în Bucureşti. 

Poliţia a intervenit după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care se vede cum o femeie este bătută cu bestialitate, pe o stradă din Capitală, de fiul ei. Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni medicale, fiind internat în prezent într-o unitate de specialitate. 

În mediul online au apărut imagini cu scenele de violenţă care ar fi fost înregistrate de o cameră de supraveghere de pe Bulevardul Regina Maria. Poliţia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, în data de 2 iunie, la miezul nopţii, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că pe Bd. Regina Maria, nr. 43, o femeie este agresată de un tânăr şi la faţa locului s-au deplasat cu operativitate agenţi de siguranţă publică, care au identificat persoana vătămată, precum şi agresorul, care era fiul acesteia. 

Poliţia s-a sesizat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie

"Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma acestora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viaţa în pericol, motiv pentru care a părăsit unitatea de primiri urgenţe. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, a fost internat într-o unitate de specialitate. Secţia 14 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând a fi stabilită întreaga situaţie de fapt şi a fi dispuse măsuri în consecinţă", arată reprezentanţii DGPMB, citaţi de Agerpres.

În imagini se vede cum un bărbat cu bustul gol ia pe sus o femeie pe care care o târăşte câţiva metri pe trotuar. La un moment dat, victima, căzută la pământ, încearcă să se ridice. Agresorul se năpusteşte asupra ei cu picioarele. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia agresată nu a depus plângere împotriva fiului său, iar bărbatul ar avea grave probleme psihice, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Al. Obregia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel