Femeie din Teleorman, arestată. Avea o armă semiautomată

O femeie ce avea asupra ei o armă letală, semiautomată, a fost reţinută de poliţişti, în judeţul Vâcea.

O femeie în vârstă de 45 de ani, asupra căreia poliţiştii au găsit în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui control în trafic, o armă de vânătoare letală semiautomată, a fost reţinută sub acuzaţia de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea remis joi Agerpres.

Femeia, cu domiciliul în judeţul Teleorman, se întorcea din Franţa, alături de mai multe persoane. Potrivit sursei citate, în noaptea de 6 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN7, la Brezoi, şapte autoturisme în care se aflau mai multe persoane care veneau din Franţa.

Maşinile au fost oprite în trafic de poliţişti şi au fost percheziţionate, iar cele 40 de persoane aflate în autoturisme au fost conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Vâlcea pentru verificări. În urma verificărilor, a fost găsită o armă de vânătoare letală, semiautomată, asupra femeii în vârstă de 45 de ani, deţinută ilegal.

Anchetatorii, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au dispus reţinerea femeii, aceasta urmând a fi prezentată instanţei în vederea dispunerii măsurilor legale. În cauză se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru contrabandă calificată.

La acţiuni au participat poliţişti de la Serviciul Rutier, de la Poliţia Râmnicu Vâlcea, de la Serviciul Acţiuni Speciale şi de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase precum şi jandarmi, a precizat sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel