Urmărește emisiunea live


Femeie acuzată că şi-a ucis soţul, i-a îngropat cadavrul în curte şi i-a ascuns capul în pod, condamnată la 23 de ani de închisoare

Detalii şocante oferite de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în data de 15.07.2020, au dispus trimiterea în judecată a unei inculpate pentru infracţiunile de omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de cadavre, fapte prev. şi prev. de art. 199 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 şi art. 383 alin. 1 Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal.

S-a reţinut în sarcina inculpatei faptul că în luna decembrie a anului 2016, aflându-se la domiciliul său, i-a aplicat soţului, în timp ce acesta dormea, lovituri active, în mod repetat în zona capului folosind o tonfă, producându-i astfel leziuni incompatibile cu viaţa. Imediat după comiterea faptei, inculpata a tranşat cadavrul, îngropând membrele inferioare şi trunchiul în curtea imobilului, iar capul ascunzându-l în podul casei.

Prin Sentinţa penală nr. 48/22.04.2021 a Tribunalului Brăila inculpata a fost condamnată, în baza probelor administrate, la o pedeapsă de 23 ani închisoare, aceasta declarând apel.Prin Decizia penală nr. 979/26.10.2021 a Curţii de Apel Galaţi inculpata a fost condamnată definitiv la pedeapsa de 23 ani închisoare cu executare.

Totodată, a fost obligată să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În data de 26.10.2021, inculpata a fost încarcerată în baza Mandatului de executare a pedepsei în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Bărbatul care a omorât o tânără însărcinată în 9 luni, arestat preventiv

ărbatul care a omorât o tânără de 27 de ani însărcinată în 9 luni, viitoarea sa cumnată, a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru omor calificat, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a bărbatului, iar cererea a fost admisă de către Tribunalul Brăila, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit probatoriului administrat în cauză, în noaptea de 20 spre 21 octombrie, inculpatul, "urmare unei planificări meticuloase a detaliilor pe parcursul a două-trei zile, a pus în aplicare planul de a incendia imobilul familiei", cu scopul ca acesta să ardă integral şi să provoace astfel suferinţă familiei sale, formată din mamă, frate şi viitoare cumnată, urmare nemulţumirilor vizând comportamentul acestora faţă de el.

"Ulterior incendierii locuinţei, întrucât aceasta nu fusese cuprinsă de flăcări, acestea doar mocnind în interior, iar viitoarea cumnată purta o convorbire telefonică cu operatorul de la SNUAU 112 în curtea imobilului, inculpatul, bănuind că aceasta anunţa autorităţile despre incident, i-a aplicat lovituri active, repetate cu un corp tăietor înţepător (un cuţit de bucătărie) în zona toraco-cardio-pulmonară, leziunile (plăgi înjunghiate toraco-cardio-pulmonare) fiind incompatibile cu viaţa. Victima M.G. era însărcinată în 9 luni cu făt de sex feminin, mort intrauterin prin întreruperea circulaţiei materno-fetale, consecutiv decesului mamei", se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, înfigându-şi cuţitul în zona sternului, dar a scăpat cu viaţă în urma unei intervenţii chirurgicale şi va răspunde penal pentru faptele sale.

Inculpatul şi-a recunoscut faptele comise, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel