Femeie accidentată mortal de o autoutilitară pe Bulevardul Poligrafiei; şoferul consumase alcool

 Poliția Rutieră
Poliția Rutieră

O femeie a fost accidentată mortal de o autoutilitară, miercuri dimineaţă, pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală, informează Brigada Rutieră.

"Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa pe Bd. Poligrafiei, a surprins şi accidentat un pieton de sex femeiesc. În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la faţa locului, ulterior constatându-se decesul", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere, informează Agerpres.

Conform sursei citate, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Traficul rutier a fost restricţionat pe Bulevardul Poligrafiei, sensul către Piaţa Presei Libere, mai anunţă Brigada Rutieră.

Citește și...

Un nou accident pe drumul morţii, DN22, în Constanţa. O persoană a murit

O persoană a decedat în urma unui accident care s-a produs marţi pe DN 22, între localităţile Mihai Viteazu şi Tariverde, în judeţul Constanţa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22, la kilometrul 244, între localităţile Mihai Viteazu şi Tariverde, judeţul Constanţa, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme.

Şoferul care a pătruns pe contrasens a decedat.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, scrie Agerpres.

La finalul anului trecut, IPJ transmitea măsurle solicitate pentru salvarea vieţilor 

"În anul curent, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat împreună cu cei ai I.P.J. Tulcea - Serviciul Rutier, organizând acțiuni comune cel puțin o dată sau de două ori pe lună, acțiuni care au avut în vedere disciplinarea participanților la trafic, pe Drumul Național 22, inclusiv în zona localității Tariverde. În urma acestor activități, au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au fost reținute, ca măsură suplimentară, permise de conducere, aceste rezultate fiind mediatizate de către ambele structuri implicate. Precizăm faptul că, la nivelul instituției noastre, nu există statistici referitoare la sancțiunile contravenționale aplicate pe anumite segmente de drum.

Serviciul Rutier defășoară activități de supraveghere si control al traficului rutier cu aparate de măsurare a vitezei, în funcție de situația operativă, pe Drumul Național 22, în special în zona sus-menționată", a transmis IPJ Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel