Femeia și băiatul de 8 ani, uciși de furtuna din Halkidiki, au fost înmormântați în Cluj

Femeia și copilul de 8 ani, morți după furtuna din Halkidiki, au fost înmormântați astăzi. 

Cei doi au fost înmormântați în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, potrivit Mediafax. 

Trupurile neînsuflețite ale celor doi români morți în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie și un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marți a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Slujba religioasă, la care au sistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanță, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant.

Soțul femeii și tatăl copilului, tratat la domiciliu

Soțul femeii a fost rănit şi a fost internat, inițial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanță privată la Cluj. Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe și de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și a fost externat. El va urma tratament la domiciliu, au anunțat reprezentanții spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel