Femeia jandarm: S-ar fi vrut să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Părinții mei m-au văzut la televizor

Irina Constantin / 28 sep 2018 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii
Jandarmerița bătută
Descriere foto: Jandarmerița bătută

Ștefania, femeia jandarm bătută la protestele din 10 august, face primele declarații dureroase. 

”Eram loviți cu sete, cu sălbăticie, în ciuda faptului că-i rugam să se oprească. Mi-a fost frică pentru viața mea. Am avut vânătăi, hematoame. Am simțit că mă căutau de pistol, am simțit mâinile care mă pipăiau în zona șoldului. Din instinct, am încercat să-mi protejez capul, pentru că nu mai aveam casca, mi-au smuls-o când eram jos. 

Am ajuns lângă un gard. Nu pot să spun când mi-au luat pistolul. Acel pistol punea în pericol viața tuturor, forțelor de ordine și protestatarilor

Când am ajuns la ambulanță, nu-mi simțeam picioarele și avem o durere în zona cervicală. (...) Sunt suspectați medicii care m-au îngrijit. Chiar s-ar fi bucurat cineva să am coloana ruptă? 

(...) Părinții mei se uitau la televizor, știau că sunt de serviciu, au văzut cum și când am fost lovită. Acest lucru m-a durut cel mai tare.  Am vorbit cu mama mea înainte cu câteva minute de ceea ce s-a întâmplat, i-am zis că sunt bine. Mama mea are probleme de sănătate, am vrut să evit să afle, dar a văzut la televizor.

Mă aflam într-o stare puternică de tulburare. I-am întrebat pe colegii mei unde m-ați dus, dar aceasta era misiunea. Din câte știu eu, nu se poate refuza un apel pe 112. 

Ce s-ar fi vrut, să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Am ieșit din spital cum mă simțeam, bucuroasă la gândul că merg să-mi îmbrățișez rudele și prietenii. 

Nu m-am gândit niciodată că voi fi pusă într-o situație atât de gravă. Consider că atacul a fost o ură declanșată împotriva unui om în uniformă, iar legea e clară” a spus Ștefania, femeia jandarm, la Antena 3. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26