Urmărește emisiunea live


Femeia jandarm: S-ar fi vrut să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Părinții mei m-au văzut la televizor

Jandarmerița bătută
Jandarmerița bătută

Ștefania, femeia jandarm bătută la protestele din 10 august, face primele declarații dureroase. 

”Eram loviți cu sete, cu sălbăticie, în ciuda faptului că-i rugam să se oprească. Mi-a fost frică pentru viața mea. Am avut vânătăi, hematoame. Am simțit că mă căutau de pistol, am simțit mâinile care mă pipăiau în zona șoldului. Din instinct, am încercat să-mi protejez capul, pentru că nu mai aveam casca, mi-au smuls-o când eram jos. 

Am ajuns lângă un gard. Nu pot să spun când mi-au luat pistolul. Acel pistol punea în pericol viața tuturor, forțelor de ordine și protestatarilor

Când am ajuns la ambulanță, nu-mi simțeam picioarele și avem o durere în zona cervicală. (...) Sunt suspectați medicii care m-au îngrijit. Chiar s-ar fi bucurat cineva să am coloana ruptă? 

(...) Părinții mei se uitau la televizor, știau că sunt de serviciu, au văzut cum și când am fost lovită. Acest lucru m-a durut cel mai tare.  Am vorbit cu mama mea înainte cu câteva minute de ceea ce s-a întâmplat, i-am zis că sunt bine. Mama mea are probleme de sănătate, am vrut să evit să afle, dar a văzut la televizor.

Mă aflam într-o stare puternică de tulburare. I-am întrebat pe colegii mei unde m-ați dus, dar aceasta era misiunea. Din câte știu eu, nu se poate refuza un apel pe 112. 

Ce s-ar fi vrut, să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Am ieșit din spital cum mă simțeam, bucuroasă la gândul că merg să-mi îmbrățișez rudele și prietenii. 

Nu m-am gândit niciodată că voi fi pusă într-o situație atât de gravă. Consider că atacul a fost o ură declanșată împotriva unui om în uniformă, iar legea e clară” a spus Ștefania, femeia jandarm, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel