EXCLUSIV  Femeia găsită în valiză. Ce se întâmplă cu inculpații, la cinci luni de la crima din Giurgiu

Mihaela-Sabina Mircea / Foto Captură Antena 3, arhivă
Mihaela-Sabina Mircea / Foto Captură Antena 3, arhivă

Se împlinesc cinci luni de când cadavrul Mihaelei-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit într-o valiză incendiată, în Giurgiu. DC News vă prezintă ultimele decizii în cazul celor trei inculpați. 

În urmă cu câteva zile, Tribunalul Giurgiu a admis propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Astfel, instanța a dispus prelungirea măsurii arestării preventive a celor trei inculpaţi din dosar, luată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu pe o perioadă de 30 de zile.

Tribunalul Giurgiu a decis prelungirea arestării preventive astfel: Pentru Elena Constantin, de la data de 18.03.2021 până la 16.04.2021 inclusiv, iar pentru ceilalți doi, Silvia Constantin și Giani Alexandru, de la data de 19.03.2021 până la 17.04.2021 inclusiv. 

Cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina statului, iar onorariul apărătorilor din oficiu pentru fiecare se va înainta din fondurile Ministerului Justiției - se mai arată în decizia instanței. Inculpații aveau drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.

Anterior, în luna ianuarie, cei trei inculpați au contestat prelungirea arestării preventive, dar Curtea de Apel București a respins cererile lor ca fiind „nefondate”. 

Giani Alexandru Dinu și cele două surori, Elena și Silvia Constantin, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte. 

Mihaela-Sabina Mircea a fost găsită într-o valiză, la finalul lunii octombrie 

Amintim că trupul neînsuflețit al Mihaelei-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit pe 30 octombrie, într-o valiză, după ce un șofer de TIR a observat un incendiu pe marginea DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. Autoritățile au reușit să o identifice după ce au găsit o amprentă în baza de date. Mihaela-Sabina Mircea fusese condamnată pentru furt, în Spania. 

Inculpații au avut nevoie de doar șapte minute pentru a scăpa de cadavru. Ei au susținut că Mihaela-Sabina Mircea ar fi întreținut relații intime cu băiatul de 9 ani al uneia dintre surori, dar procurorii credeau însă că e doar o invenție pentru a scăpa de acuzația de omor calificat. 

Victima locuia în casa familiei din Ferentari încă din luna mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel