Femeia din spatele posibilului președinte francez Emmanuel Macron

Soția candidatului, în vârstă de 39 de ani, l-a întâlnit pe Macron când acesta avea doar 15 ani și era elevul  unui curs de teatru. Acum se crede că îl inspiră în cursa pentru mandatul de președinte.

Dacă soțul ei va deveni următorul președinte al Franței, Brigitte Macron va fi cea mai neobișnuită primă doamnă pe care țara a văzut-o vreodată, scrie The Independent.

În timp ce primele doamne franceze au o istorie în a face primele pagini ale ziarelor în urma cheltuielilor excesive, a afacerilor extramaritale, a trădării și chiar a crimei, acestea nu au fost niciodată o figură centrală în anii de formare ai vieții soților lor, așa cum Brigitte a fost pentru candidatul la președinția Franței cu cele mai mari șanse, Emmanuel Macron. Brigitte Macron, joacă un rol activ în viața soțului său de la vârsta de 15 ani, sfătuindu-l în ceea ce privește discursurile sale și ajutându-l în mod eficient la stabilirea agendei.

„Emmanuel Macron nu s-ar fi putut angaja în această aventură fără ea”, a declarat Marc Ferracci, consilier de campanie și martor la nunta cuplului care a avut loc în 2007. „Prezența ei este esențială pentru el.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel