Femeia care susține că a născut 10 copii a fost dusă la psihiatrie. Iubitul nu o crede

Foto ilustrativ. Imagine de Zozz_ de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Zozz_ de la Pixabay

O femeie care susține că a adus pe lume 10 copii a fost dusă la psihiatrie. Îndoieli cu privire la nașterea copiilor și-au exprimat atât partenerul ei, cât și oficiali guvernamentali și ai spitalelor. 

Gosiame Sithole, o femeie în vârstă de 37 de ani din Africa de Sud care susține că a născut 10 copii, a fost dusă la psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. Partenerul ei a spus că nu crede că cei zece bebeluși există și, de altfel, îndoieli în acest sens și-au exprimat și oficialii guvernamentali și ai spitalelor, potrivit Daily Mail

Avocatul femeii spune că aceasta este reținută împotriva voinței sale și că va solicita o hotărâre judecătorească în vederea eliberării. 

Speculațiile cu privire la nașterea celor 10 copii au apărut după ce spitalul la care i-a spus Gosiame Sithole iubitului că a născut 10 copii, pe 8 iunie, a negat implicarea. 

Rude, prieteni și activiști ai femeii au protestat împotriva internării sale, susținând că femeia le-ar fi spus că ar fi fost 'maltratată de personal', 'torturată și 'legată'.

Gosiame Sithole acuză că iubitul ei, care 'se aștepta să fie bogat' în urma presupuselor nașteri-record, a devenit îngrijorat doar de donații. De asemenea, l-a acuzat că încearcă să o rănească spunând că nu crede în existența celor 10 copii. 

Femeia a mai transmis că va continua să păstreze secret locul unde se află copiii ei.

'Prin ce fac ei îmi arată că au vrut ceva de la bebelușii mei. Copiii sunt ai mei. De ce mă urmăresc? Se uitau la donațiile venite de la oameni și doreau să fie milionari de la naștere. Se așteptau să fie bogați. De aceea, bebelușii mei, se află acolo unde sunt', mai spune ea. 

VEZI ȘI: Mamă-eroină în SUA. O femeie a născut 16 copii în 13 ani

2020, anul cu cele mai puține nașteri din ultimii 54 de ani

2020 a fost anul cu cele mai puține nașteri din ultimii 54 de ani, conform datelor publicate astăzi de Institutul Național de Statistică. Cifrele arată că scăderea natalității nu a fost influențată de pandemie decât pentru nașterile înregistrate în luna decembrie 2020, anul trecut înregistrându-se un total de 163.000 de copii născuți, cu 40.000 mai puțini față de 2019.

Numărul anual de nou-născuți nu a mai scăzut atât de mult din 1967, anul decretului dat de Nicolae Ceaușescu prin care a interzis avorturile și metodele contraceptive. Anual între 1970 și 1989 s-au născut în medie câte 360.000 de copii, potrivit datelor Academiei Române și INS. În 1989 s-au născut 369.000 de copii, iar în 1990 numărul acestora a fost de 313.746. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel