Femeia care și-a abandonat bebelușul în cutie de carton, infirmieră la un spital

Spital
Spital

Femeia dintr-o localitate din județul Olt, care și-a abandonat bebelușul într-o cutie de carton, este infirmieră la Spitalul Balș. 

Femeia care și-a abandonat bebelușul de trei zile, într-o cutie de carton, dintr-o casă părăsită din comuna Morunglav, județul Olt, este infirmieră de la spitalul din Balș, au stabilit, vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, scrie Mediafax. 

Și-a lăsat copilul într-o cutie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, Mihaela Dicanu, mama bebelușului abandonat într-o cutie de carton dintr-o casă părăsită din Morunglav are 40 de ani și mai are acasă doi copii.

„S-a dispus o anchetă in rem pentru rele tratamente aplicate minorului. Față de femeie se va dispune și o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ, dacă i-a fost afectat discernământul", a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Dicanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș.

Femeia este infirmieră la Spitalul din orașul Balș

Bebelușul care avea doar 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton și găsit de un localnic din Morunglav, care a anunțat Poliția. Bebelușul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță.

Medicii slătineni au contactat reprezentanții DGASPC Olt, iar asistenții sociali vor prelua bebelușul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel