Elizabeth Warren luptă cu Hillary Clinton: Dispută surdă în Partidul Democrat pentru înlocuirea lui Obama

[] []

15 iul 2014 / 23:34
Salveaza PDF Comentarii
Foto: nypost.com
Descriere foto: Foto: nypost.com

Presa americană speculează în ultima perioadă că în Partidul Democrat se prefigurează o încleștare între două femei pentru poziția de prezidențiabil la alegerile din 2016. Cele două protagoniste ale luptei politice sunt fostul secretar de stat Hillary Clinton și senatorul de Massachusetts Elizabeth Warren.

În ceea ce o privește pe Hillary Clinton, puțini sunt cei care mai au vreo îndoială că fosta Primă Doamnă țintește Biroul Oval. Warren însă nu a transmis niciun semnal clar că luptă pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2016 din partea Partidului Democrat. Dimpotrivă, senatorul a infirmat zvonurile din presă.

Elizabeth Warren, care a lucrat ca învățătoarea și ulterior ca profesoară înainte de a deveni senator, a fost inițial membru al Partidului Republican, pe care l-a părăsit pentru Democrați.

Hillary Clinton știe cine îl va înlocui pe Obama

 

Un grup care încearcă s-o determine pe Warren să candideze a lansat marți un website. Acest grup vrea să atragă de partea sa mai mulți activiști liberali cu influență pentru a câștiga mai multă publicitate.

Erica Sagrans, o femeie de 31 de ani care a crescut în Cambridge, spune că este managerul grupului, o poziție pentru care speră că va fi și remunerată odată ce acest grup va forma un comitet și va începe să strângă bani.

Purtătorul de cuvânt al lui Warren, Lacey Rose, a declarat, citată de Bostone Globe, că senatorul nu colaborează cu website-ul și nu îi sprijină planurile.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26