Femeia care l-a reclamat pe Marian Godină şi-a dat demisia de la şefia Crucii Roşii Braşov

Luana Minea, femeia care l-a reclamat pe poliţistul Marian Godină, şi-a dat demisia de la conducerea filialei Crucii Roşii Braşov, potrivit unui anunț pe Facebook al instituției.

"Doamna Luana Minea şi-a dat demisia din funcţia de director al filialei noastre din Braşov. Comitetul de Direcţie al Crucii Roşii Române a luat act de această demisie şi a aprobat procedura privind modul de desfăşurare a concursului pentru ocuparea poziţiei de director al filialei Braşov", se arată în comunicatul postat de Crucea Roșie pe Facebook.

În 15 februarie,  Marian Godină, agent şef adjunct la Biroul Rutier Braşov, a scris pe o reţea de socializare că a fost chemat la raport de superiori şi certat după ce i-a suspendat permisul de conducere unui braşovean.

Poliţistul a povestit că pasagera din dreapta, Luana Minea, a intervenit încercând să "negocieze" şi a ameninţat că se va duce la şefii săi. El a postat şi o înregistrare audio a conversaţiei.

[citeste si]

Luana Minea a depus o reclamaţie la Poliţia Judeţeană Braşov, în care arăta că poliţistul s-a comportat necorespunzător.

În 17 februarie, Luana Minea a demisionat de la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Braşov şi, o zi mai târziu, şi-a suspendat activitatea din funcţia de director al Crucii Roşii Braşov.

Ulterior, Luana Minea şi-a dat demisia și din PSD, ea pierzându-şi mandatul de consilier judeţean Braşov, manfdat obţinut în urma alegerilor locale din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel