Femeia care îl acuză pe Strauss-Kahn de viol stă într-o reşedinţă pentru bolnavii de SIDA

resedinta
resedinta

Organizaţia Community AIDS a refuzat să spună dacă Nafissatou Dialo este bolnavă, fiind invocată confidenţialitatea. Jurnaliştii americani spun că asemenea locuinţe sunt oferite doar în cazul în care un adult dintr-o familie este bolnav, iar camerista este divorţată.

Nafissatou Diallo, femeia care îl acuză de viol pe Domique Strauss-Kahn,  este originară din Guinea, regiunea Foutajlong. Potrivit New York Post, citat de libertatea.ro, apartamentul din Bronx în care femeia locuieşte îmopreună cu fiica sa într-un apartament repartizat de Community AIDS United, o asociaţie care se ocupă de bolnavii maturi infectaţi cu HIV.

Nafissatou Dialo locuieşte în apartamentul din Bronx din luna ianuerie şi se pare că înainte de această dată a locuit tot într-un apartament obţinut cu ajutorul organizaţiei.

Dacă se dovedeşte că presupusa victimă a şefului FMI este infectată cu HIV, Dominique Strauss-Kahn ar putea avea probleme foarte mari. Raporturile sexuale pe care acesta le-a avut cu camerista s-au desfăşurat neprotejat, iar pe corpul său au fost identificate urme de zgârieturi.

Citeşte şi: Contactul dintre Dominique Strauss-Kahn şi cameristă a fost consimţit, declară avocatul şefului FMI. Cine este Ophelia, femeia care îl acuză de viol pe şeful FMI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel