Femeia care a lovit doi polițiști în Sectorul 1 a intrat în arest la domiciliu (surse)

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

O femeie a fost acuzată că a atacat agenți de poliție, într-un scandal generat de o parcare neregulamentară.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, femeia este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Procurorii au declarat că incidentul a avut loc pe data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10:25, atunci când polițiștii din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 1 București, Secția 5 Poliție, au fost alertați prin intermediul numărului unic de urgență 112 cu privire la un conflict în curs între o femeie și polițiștii locali, generat de o parcare neregulamentară.

Potrivit procurorilor, femeia nu doar că a refuzat să coopereze cu forțele de ordine, dar a recurs și la acte de violență fizică împotriva agenților de poliție. Aceasta i-a lovit pe cei doi polițiști locali și a tras de hainele lor, provocându-le leziuni în zona feței și a corpului.

"În urma probatoriului administrat, s-a constatat că inculpata a exercitat acte de violență împotriva a doi agenți de poliție din cadrul Poliției Locale Sectorul 1 București, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului", au transmis procurorii.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit surselor Antena 3-CNN, femeia ar fi intrat în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel