Femeia care a furat 1 milion de euro din bancă ca să se răzbune a fost eliberată. A dat toți banii bisericilor

foto pixabay
foto pixabay

O femeie trimisă la închisoare pentru delapidarea a 1 milion de euro a scăpat, condiționat, de închisoare. 

După patru ani și patru luni, femeia a ieșit din închisoare în luna ianuarie a acestui an. Fusese condamnată în 2018 la 5 ani și șase luni de închisoare.

Femeia ar fi trebuit să achite și 4.227.940 lei și 235.981 euro, dar magistrații au constatat că nu are niciun venit. Prin urmare, femeia de 59 de ani nu a plătit și nici nu vă achita niciun leu din banii pe care i-a primit de la clienți pentru a-i depune în conturile bancare. 

Scandalul a izbucnit în 2016 când mai mulți oameni au constatat că nu au niciun leu în conturile bancare. Femeia care a furat banii a spus că nu a vrut să prejudicieze clienții, nici să se îmbogățească. Ea susține că a donat toți banii. I-a luat, conform spuselor ei, pentru a se răzbuna pe conducerea filialei bancare, pentru modul cum o trata și pentru salariul primit. A considerat că nu a fost apreciată, scrie ziarulunirea.ro. Cea mai mare parte a banilor ar fi ajuns la parohii ortodoxe din Zlatna. Conform sursei citate, activitatea infracțională s-a desfășurat pe parcursul a șase ani. La percheziții, la domiciliul femeii nu s-au găsit bani. 

Banca a depus banii lipsă în conturile a 185 de clienți, dar alți 129 de clienți nu au putut dovedi că au făcut respectivele depuneri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel