Femeia care a câştigat 31 de milioane de euro la loto a murit. 'Premiul mi-a distrus viața'

Foto ilustrativ. Imagine de LesColporteurs de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de LesColporteurs de la Pixabay

O femeie care a câștigat 31 de milioane de euro la loto a fost găsită moartă în casă. Ea regreta câștigul pentru că premiul i-ar fi distrus viața.

Margaret Loughrey, o femeie care a câștigat 31 de milioane de euro la loteria Euromillions, a fost găsită moartă în casa ei din Belfast. Femeia susținea că premiul i-a distrus viața. 

Anchetatorii cred că decesul a survenit în urma anilor plini de necazuri și supărări. Potrivit elmundo.es, femeia nu s-ar fi căsătorit și ar fi trăit alături de sora ei și cei patru frați. 

A câștigat premiul la o extragere din noiembrie 2013 

Loughrey, în vârstă de 56 de ani, a câștigat premiul de 31 de milioane de euro la o extragere din noiembrie 2013. La acea vreme, femeia a cumpărat biletul câștigător când se întorcea acasă, de la muncă. Femeia lucra atunci pentru 58 de lire sterline pe săptămână. 

A devenit cunoscută drept „Maggie Millions”, și-a cumpărat o casă de 125.000 de lire sterline, a deschis un bar și a transformat o fostă fabrică într-un centru de agrement. De asemenea, femeia a donat jumătate din sumă pentru cauze caritabile. 

Fericirea ei parcă a durat... un moment. La patru luni de la extragere, Margaret Loughrey a fost internată într-un centru medical de psihiatrie. „Dacă există iadul, atunci am fost acolo. Atât de rău a fost.”, spunea femeia. 

Ea a acuzat că i s-au „furat milioane”. „Regret că am câştigat la loterie, da, regret. Eram o persoană fericită înainte. Sunt o fiinţă umană şi tot ceea ce a făcut a fost să-mi distrugă viaţa. Premiul mi-a distrus viaţa.”, mai spunea Loughrey. 

„Nu are rost să ai 31 de milioane de euro și să fii singur"

În ultimul interviu acordat presei, Margaret Loughrey a spus că „nu poţi să-ţi iei banii cu tine. Nu există giulgiu cu buzunare”.

De altfel, și în noiembrie 2013, când a câștigat suma de 26.863.588 de lire sterline, femeia spunea că: „Nu are rost să ai 27 de milioane de lire sterline și să fii singur. Asta nu mă poate face fericită, asta nu mă poate face decât să mă bucur că pot să fac lumea fericită; până acum toată lumea este absolut încântată.”, potrivit Daily Mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel