Felix Tătaru, reacție pe Facebook, după ce a fost la DNA

Felix Tătaru, strateg de campanie al președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis, explică, într-o postare pe contul său de socializare, de ce a fost chemat la DNA și arată la ce concluzie a ajuns obervând că "asta a devenit știre".

"Astazi am fost chemat la DNA in calitate de martor in celebrul dosar Gala Bute. Nu am lucrat pentru acest proiect. Intr-adevar in 2011 am avut o cloaboarare cu PDL Bucuresti (condus atunci de Elena Udrea) pentru proiectul Legea Capitalei. contractat, facturat, platit (tarziu, dar platit). Restul sunt speculatii. Despre cum asta a devenit o stire, eventual alaturi de numele unuia dintre presedintii tarii pentru care am avut onoarea sa lucrez, arata cat de mare poate fi diversiunea in spatiul public romanesc. Detalii in presa", a scris Felix Tătaru pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp.

Felix Tătaru, la DNA: Nu sunt amicul Elenei Udrea

Numele lui felix Tătaru apare în declarațiile date procurorilor de către un martor, potrivit cărora, în vara anului 2011, Tudor Breazu i-ar fi cerut să meargă la Ștefan Lungu să ia bani pe care urma să îi ducă lui Felix Tătaru, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel