Federaţia Naţională Antidrog şi partenerii săi lansează conceptul "SKY COMMUNITY"

Federatia Neguvernamentala Antidrog (F.N.A.), CIADO România, Federatia Nationala a Asociatiilor De Parinti (F.N.A.P. - IP Bucuresti), Un Pas spre Viitor (U.P.S.V.), Asociația Culturală de Teatru muzică si film Dracula (A.C.T.M.F.) lansează în data de 11 februarie proiectul "SKY COMMUNITY".

Proiectul se implementează la etajele 7-8 a unei clădiri de birouri din zona ultracentrală a Bucureștiului, Piața Unirii, pe o suprafață de 250 mp în care se vor desfășura activități multidisciplinare.

"Astfel, lansăm studioul TV 4 COMMUNITY, emisiuni ce vor ajunge prin cei 11.700 diriginți înscriși în proiect, la 351.000 elevi la nivel național și Consilii ale Părinților prin F.N.A.P. , spațiul neconvențional în care vor fi organizate Conferinţele dezbatere 'Tinerii si Propriile lor Valori' – 720 Conferințe anual cu participarea a 28.800 elevi și studenți (101 licee si 5 Asociații ale Studenților), Artă Contra Drog evenimente culturale ca alternativă la consumul de droguri dar și un mod plăcut de petrecere a timpului liber, “Sănătate prin alimentație” este alt program unic în România, ce folosește tehnologia japoneză de ultimă generație, preparăm și gătim doar cu apă alcalină pentru elevi si partenerii instituționali dar și pentru publicul larg, dealtfel una dintre sursele de venituri pentru susținerea campaniilor de prevenire și informare antidrog, anunţă Gigel Lazăr, preşedintele FNA şi CIADO România.

Desfășurător lansare:

- 12.00 -12.15 primirea invitaților

- 12.15 -12.30 cuvânt de bun venit – acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici – președinte C.I.A.D.O.

- 12.30 – 12.45 prezentare concept – Lazăr Gigel, președinte F.N.A.

- 12.45 – 13.00 prezentare concept Prevenire in mediul rural prin TV 4 COMMUNITY – vicepreședinte C.I.A.D.O. domnul Dorin Opreanu

- 13.00-13.15 familia pilon central in prevenirea consumului de droguri- președinte F.N.A.P. – IP București domnul Eugen Ilea

- 13.15– 13.45 intervenții invitați, declarații de presă.

La eveniment au fost invitați: Primul ministru Nicolae Ionel Ciucă, presedinții celor două camere ale Parlamentului respectiv domnul Florin Cîţu si domnul Marcel Ciolacu, ministrul educației domnul Sorin Mihai Cîmpeanu, ministrul afacerilor interne domnul Lucian Bode, ministrul familiei, tineretului si egalității de șanse doamna Gabriela Firea, primarul general domnul Nicușor Dan, primarii de sector, gestionarul Strategiei Naționale Antidrog, Agenția Națională Antidrog precum și alți decidenți în materie de politici publice antidrog & tineret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel