Federația Română de Fotbal renunță la parteneriatul cu Adidas, după 45 de ani

Federația Română de Fotbal va încheia în curând un nou contract cu firma de echipament sportiv Joma, din Spania, renunțând astfel la parteneriatul cu Adidas, care a fost semnat cu puţin timp înainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal din 1970.

Potrivit digisport.ro, noul contract cu sponsorul tehnic al naţionalei de fotbal a României va fi semnat în scurt timp și va avea o durată de 4 ani. Valorea contractului este fixă, de 1,2 milioane de euro pe fiecare an, dintre care jumătate în echipament şi jumătate în bani. În plus, există şi bonusuri de performanţă la calificările la turneele finale.

Sondaj INSCOP: Nadia Comăneci, Simona Halep și Gheorghe Hagi domină topul personalităților sportive

Marele avantaj faţă de firma mai titrată care este Adidas, care a îmbrăcat România în ultimii 45 de ani, e acela că se primeşte o sumă importantă, nemţii oferind doar echipament.

Cine va beneficia de echipament

Echipamentul este destinat tuturor echipelor naţionale, de la U 15 la prima reprezentativă, inclusiv pentru naţionala feminină de fotbal a României.

Ce tricouri vor îmbrăca tricolorii la meciul cu Irlanda

În partida pe care Naționala României o va disputa pe 13 iunie în deplasare cu Irlanda de Nord, jucătorii noștri vor îmbrăca  iunie,Pentru că în acest an se împlinesc 50 de ani de la înfiinţarea companiei de echipament sportiv, România va îmbrăca la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord, 13 iunie, un tricou aniversar, urmând ca apoi să fie stabilit designul tricourilor României.

Pentru că în acest an se împlinesc 50 de ani de la înfiinţarea companiei de echipament sportiv, România va îmbrăca la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord, 13 iunie, un tricou aniversar. Ulterior, se va stabili și designul tricourilor României. În plus, dacă doreşte, România îşi poate schimba designul la fiecare 4 luni, spre deosebire de majoritatea firmelor de pe piaţă, care schimbă cam la 12-24 de luni.

Cozmin Gușă, despre "Cronica de Cotroceni" a Adrianei Săftoiu: De mare acuratețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel