FCSB - CFR Cluj, AMÂNAT. Becali: Nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie?

Gheorghe Becali a făcut declarații spumoase după ce meciul FCSB - CFR Cluj, care trebuia să se dispute sâmbătă seară, pe Arena Națională, a fost amânat. Decizia vine după ce a fost depistat un caz de infecție cu Covid-19 la CFR Cluj.

'Pentru noi este foarte bine. Am fi fost epuizați după meciul cu CFR Cluj. Dacă am câștiga Cupa României, noi n-am mai avea emoții la meciul cu CFR Cluj, când va fi reprogramat.  Am aflat acum recent de cazul de la ei și vorbeam cu MM Stoica. El mi-a spus că meciul s-a amânat. M-am gândit să nu fie o strategie. Chiar i-am spus lui MM: «Nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie, să se joace meciul ăsta după finala Cupei?». Ori a făcut un test la mişto CFR, m-am gândit şi eu la un şiretlic, nu trebuie să luaţi de bună treaba asta, dar noi, românii, ştiţi cum suntem' a spus Becali.

'Noi avem câte opt teste făcute la echipă. Conform regulamentului, vom mai face încă unul. Dacă noi câștigăm Cupa, nu mai am emoții apoi. Nu eu hotărăsc cine ia campionatul, ci Dumnezeu. Tot ce mă interesează este să iau Cupa. Dar eu nu desconsider competiția. Dacă nu câștig Cupa, eu trebuie să câștig puncte apoi. Nu că nu joc serios, dar altfel joci dacă iei Cupa și altfel joci daca n-ai luat Cupa!', a declarat Gheorghe Becali, la o emisiune de la DigiSport, după ce a aflat că partida dintre FCSB și CFR Cluj a fost amânată.

Dacă o va bate pe Sepsi, miercuri 22 iulie, în finala Cupei României, FCSB va avea garantată prezenţa în competițiile europene. Chiar şi în aceste condiții, în meciul împotriva CFR, echipa lui Becali va trimite pe teren cel mai bun lot. 

'Eu vreau să iau Cupa. Cât pot, împlinesc dreptatea. După ce luăm Cupa, vom juca cu echipa întâi, dar nu ne rupem capul. Ce-a făcut Craiova eu nu voi face niciodată', a mai spus Gheorghe Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel