FC Botoşani rămâne în Superligă. Victorie la Mioveni

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

FC Botoşani a câştigat la Mioveni şi se menţine în Superligă.

FC Botoșani își păstrează locul în Superliga României după ce a învins echipa CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0) în manșa secundă a barajului de menținere/promovare.

Meciul s-a disputat vineri seara, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, iar unicul gol al partidei a fost marcat de Sebastian Mailat în minutul 74.

Echipa antrenată de Bogdan Andone și-a asigurat locul în Superliga după ce câștigase și prima manșă cu același scor de 1-0. În meciul de vineri, FC Botoșani a avut puține emoții, dominând partida și nepermițând adversarilor să tragă niciun șut pe spațiul porții.

Eduard Florescu a fost aproape de a deschide scorul în minutul 19, când a trimis un șut de la peste 30 de metri, dar portarul gazdelor, Flavius Croitoru, a respins. În minutul 36, Aldair a avut și el o șansă bună, dar Croitoru a intervenit din nou, trimițând mingea în corner.

FC Botoșani a avut ocazia să înscrie și în minutul 52, când Victor Dican a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap. Golul victoriei a venit în minutul 74, când Sebastian Mailat a reușit să marcheze după ce a fost lansat excelent de Eduard Florescu. Mailat a înscris cu un șut pe lângă Croitoru, asigurând astfel victoria și menținerea echipei sale în prima ligă.

FC Botoșani a terminat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a. 

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colțescu din București, asistat de Andrei Constantinescu și Imre-Laszlo Bucsi. Al patrulea oficial a fost Andrei Antonie, iar arbitrajul video a fost asigurat de Sorin Costreie din Voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel