FC Barcelona ar putea fi retrogradată. Ce riscă președintele clubului

FC Barcelona ar putea fi retrogradată ca urmare a neregulilor fiscale descoperite în cazul transferului lui Neymar de la Santos.

Președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, dar și fostul președinte, Sandro Rosell, au fost trimiși în judecată și riscă să ajungă la închisoare, precizează ziare com.

Rosell, Bartomeu, dar si clubul FC Barcelona au fost trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, iar procurorul va cere pedepse extrem de aspre în cazul transferului lui Neymar. Rosell, Bartomeu si FC Barcelona sunt acuzati ca au incercat sa ascunda suma reala platita pentru transferul lui Neymar prin intocmirea mai multor contracte fictive.

Citește și: Neymar face senzaţie în Brazilia. Vezi super reuşita de la meciul Palmeiras-FC Santos

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, pentru fostul si actualul presedinte al liderului din Spania se vor solicita condamnari cu executare, iar in ceea ce priveste clubul, s-ar putea solicita retrogradarea si excluderea pentru doua sezoane din Primera Division.

In analiza publicatiei catalane se specifica faptul ca sansele ca judecatorul sa dicteze o asemenea pedeapsa impotriva Barcelonei sunt destul de mici, insa nimic nu este sigur in acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel